(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vepřové maso na houbách
Potřebné ingredience
Vepřové maso,cibule,kari,pepř,chilli,sůl,magi(worčestrová omáčka),zavařené houby,mouka hl.,voda
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kousky a smícháme s pepřem,kari,chilli(já nedávám),magi nebo worčestr a cibulí nakrájenou na proužky a solí.Dáme na plech,podlijeme vodou a vložíme do trouby na 180°C-200°C Před dokončením přidáme zavařené houby i s lákem a zahustíme mouka hl.+voda a dáme ještě na chvíli do trouby.Podáváme s různě upravenými brambory-hranolky,ameriky,krokety ... když budete mít víc omáčky můžete podávat i s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé